Consilierii județeni P.S.D. NU SUSȚIN creșterea taxelor pentru cetățeni!

În ședinta ordinară a C.J. Sălaj de azi, 24.02.2023, la punctul 20 de pe ordinea de zi, consilierii județeni P.S.D. au votat ÎMPOTRIVA proiectului de hotărâre privind ajustarea tarifelor aplicabile serviciului public de salubrizare al Județului Sălaj întrucât, într-o perioadă în care puterea de cumpărare a cetățenilor a scăzut considerabil, majorarea taxelor ar împovăra și mai mult bugetul familiilor greu încercate de scumpirile în lanț cărora trebuie să le facă față.
În paralel cu propunerea și susținerea majorării tarifelor – care conduce, implicit, la creșterea profitului unui operator de salubrizare facilitându-i traversarea acestei perioade economice dificile – președintele C.J. Sălaj găsește de cuviință că salariații din subordinea sa mai pot aștepta mărirea salarială la care legea le dă dreptul. Propunerea consilierilor PSD a fost ignorată, motivul invocat fiind unul cât se poate de arogant: ca să nu se răstoarne ierarhia salarială din instituție, instituției în care, după spusele sale, nu sunt toți egali!
Astfel, uită prea ușor că acești salariați asigură îndeplinirea și realizarea tuturor proiectelor asumate de către conducerea C.J. Sălaj, iar pentru unii dintre ei majorarea salarială ar reprezenta un sprijin minim, dar foarte necesar pentru a amortiza șocul resimțit de majorarea tuturor prețurilor și tarifelor practicate de operatorii economici!
Tot în această ședință s-au cerut clarificări cu privire la
-accesul bolnavilor la serviciile medicale oferite de Spitalul Județean Sălaj
-evaluarea activității managerului Centrului de Cultură și Artă a Județului Sălaj!
Comunicat de presă emis de consilierii județeni P.S.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *