Consilierii județeni USR, alături de senatorul Cosmin Viașu, preocupați de soarta comunităților locale


În ședința de Consiliu Județean de azi, consilierii USR-PLUS au venit cu propuneri cu impact pozitiv asupra bunului mers al administrațiilor și asupra cetățenilor județului Sălaj. La a asta ședință a participat și senatorul USR PLUS Viasu Cosmin ceea ce ne arata preocuparea dansului pentru comunitățile locale.

1️⃣ Criterii de performanță clare și transparente pentru fondurile alocate UAT-urilor!

Astfel în urma unei analize efectuate de către cei doi consilieri, Ardelean Cosmin-Vasile a solicitat ca începând cu anul 2022 alocările bugetare către UAT-uri sa fie impārțite pe criterii de performanțā clare și transparente. Astfel vor fi ajutate autoritățile locale care se implică cu adevărat în dezvoltarea comunităților și se va pune capăt vechilor acuze politice despre aceste alocări.

2️⃣ Burse mai mari cu 50% la propunerea consilierilor USR-PLUS!

Bursele sociale ale elevilor din Centrele Școlare pentru Educație Inclusivă vor fi mai mari cu 50% față de propunerea inițială printr-un amendament al consilierului județean Ardelean Cosmin-Vasile.

3️⃣ Olar Nicolae a solicitat lămuriri suplimentare în ceea ce privește bugetul SC Paza și Obiective SRL.

4️⃣ Transparență în Consiliul Județean Sălaj!

Cei doi consilieri au solicitat președintelui CJ Sălaj amendarea regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Județean Sălaj astfel încât ședințele sa fie transmise live pe paginile instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *