Consilierii județeni USR se opun creșterii numărului de posturi la CJ Sălaj

Consilierii județeni ai USR au votat împotriva creșterii numărului de posturi la CJ Sălaj!

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Sălaj din data de 22.08.2023 consilierii județeni au votat împotriva unicului proiect care prevedea printre altele creșterea numărului de posturi de la 160 la 163.

Ardelean Cosmin-Vasile:

” Considerăm ca nu este momentul oportun pentru a creste numărul de posturi ținând cont de contextul actual si cu atat mai mult cu cât la nivel guvernamental se discuta de tăieri si reduceri datorită deficitului bugetar. Fara doar si poate acest proiect are legătură cu viitoarele masuri de austeritate altfel nu se justifică graba adoptării în ședință extraordinară”

Nicolae Olar:

„Consider că era necesară o dezbatere publică pe marginea acestui proiect astfel încât cetățenii judetului să fie consultați în cu privire la prevederile acestui proiect”.

Consilierii județeni ai USR specifică faptul că, într-o perioadă în care România se află în criză datorită incompetenței guvernului PSD-PNL, guvern care chiar el vorbește de măsuri de austeritate in instituțiile statului, nu sunt de acord cu astfel de hotărâri, mai ales că ele sunt luate fără o consultare sau dezbatere serioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *