Consilierii PNL Zalău nu sunt de acord cu modernizarea zonei CET

🔊În prag electroral, liberalii sunt “îngrijorați” de investițiile care duc la dezvoltarea orașului.

❗️Nu este pentru prima dată când liberalii din Consiliul Local se opun dezvoltării orașului! Pentru ei, atragerea de fonduri europene și dezvoltarea municipiului nu este o prioritate, iar cea mai recentă ieșire publică îi încadrează în sfera ridicolului.

În cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local de astăzi, aceștia s-au abținut de la vot pentru proiectul cu privire la obiectivul de investiții “Regenerare urbană zona CET”, argumentând că 🫢“această investiție nu este oportună”.

❓Domnilor consilieri, nu este oportună atragerea de #fonduri_europene pentru acest proiect? Nu este oportună amenajarea zonei ca ✅spațiu de petrecere a timpului liber, cu ✅piste de alergat, ✅piste pentru biciclete, ✅echipamente de joacă pentru copii, ✅teren de sport, ✅zonă fitness, ✅zonă pentru skateboard, ✅platformă subterană pentru colectarea deșeurilor, ✅sistem de iluminat public sau ✅sistem de supraveghere video?

Oportunitatea realizării acestor investiții printr-un proiect finanțat din fonduri europene este bine-venită în această zonă, în contextul în care ritmul de #dezvoltare este alert datorită investițiilor finalizate aici sau aflate în derulare.

Totodată, vă reamintim că aferent acestui teren pe care urmează să fie implementat proiectul de regenerare, administrația locală a municipiului Zalău, condusă de Ionel Ciunt, a atras fonduri și pentru: 🟢construirea a două blocuri de locuine ANL, 🟢construire bazin didactic de înot, 🟢construire creșă cu 110 locuri și 🟢amenajare teren de sport tip 1.

❗️Sunteți în eroare, iar aceasta este încă o dovadă că preocupările pe care le aveți sunt absolut paralele cu nevoile cetățenilor!

Comunicat de Presă emis de PSD Sălaj 

One thought on “Consilierii PNL Zalău nu sunt de acord cu modernizarea zonei CET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *