Consiliul Județean Sălaj a achiziționat alte 6 containere pentru triajul pacienților COVID-19

Completarea soluțiilor modulare exterioare pentru persoanele suspecte și a celor infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) la Spitalul județean.

Este vorba despre alte 6 astfel de soluții modulare noi (tip container) care vor completa, pe de o parte punctul de triaj avansat al Spitalului județean operațional din luna martie a acestui an, cu încă două astfel de echipamente, în condiții care să evite cât mai mult posibil contactul direct al unor cazuri de persoane suspecte a fi infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) cu unitatea spitalicească. Acestea două noi echipamente tip container sunt destinate secției UPU –SMURD a Spitalului județean

Celelalte 4 echipamente tip container sunt destinate zonelor exterioare de evaluare a pacienților COVID -19 ce vor fi organizate la secția de Boli Infecțioase a Spitalului județean, acestea fiind, de asemenea, dotate cu sistem de încălzire, grup sanitar și posibilitatea de dezinfecție a suprafețelor.

Valoarea estimată celor 6 echipamente tip container este de aproape 198.000 lei, finanțarea fiind asigurată de către Consiliul județean de la bugetul județului, răspunzând astfel, atât solicitării Spitalului județean în acest sens, cât și Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (nn. Nr. 42 din 15.10.2020), primele două echipamente, respectiv cele destinate secției UPU – SMURD fiind contractate deja, urmând a fi livrate, conform clauzelor contractuale, la sfârșitul săptămânii în curs, celelalte 4, destinate secției de Boli Infecțioase a Spitalului județean, aflându-se în procedura de achiziție publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *