Cristian Terheș: PSD și PNL guvernează, evident, la ordin din afară, România

Creșterea mișcărilor suveraniste la nivel european este un răspuns „natural, organic” la „toate aceste ipocrizii și utopii neomarxiste promovate la nivelul Uniunii Europene de către Ursula von der Leyen”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș, în podcastul lui Mihail Neamțu.

În opinia lui Terheș, nu există nicio diferență între PNL și PSD, cele două partide care guvernează România. Acest lucru este demonstrat de numirea Ramonei Chiriac în fruntea listei comune a celor două partide pentru europarlamentare, afirmă europarlamentarul.

„O să vii după cinci ani de zile, după ce tu ai avut 18 europarlamentari combinați de la aceste două partide și tu să nu găsești nici unul capabil să-ți deschidă lista, să trebuiască să-ți vină o persoană fără experiență politică fără mandat, ales din partea poporului, o persoană care a lucrat împotriva României o persoană care a fost în slujba unei instituții străine României? Că ne place nu ne place Comisia Europeană nu este o instituție românească.

În fond și la urma urmei, Comisia Europeană are propriul interes propria agendă. Mă rog, uneori agenda respectivă intră în contradicție cu interesele României. Cred că spune totul despre cine sau ce a ajuns PSD și PNL. […] Aceste două partide guvernează, evident, la ordin din afară România”, a explicat europarlamentarul, conform mihailneamtu.eu.

One thought on “Cristian Terheș: PSD și PNL guvernează, evident, la ordin din afară, România

  1. Eu personal NU am sa votez pe nimeni din aceasta alianță, chiar dacă, poate sunt unii pe care i-am simpatizat. Nu sunt de acord. Cu coalitia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *