CSM Târgu Jiu a transferat golgheterul de la HC Zalău, Andreea Mihart

După ce s-a salvat, matematic de la retrogradare, prin victoria obținută etapa trecută cu ultima clasată CSM Galați, scor 28-26, CSM Târgu Jiu a anunțat transferul golgheterului de la HC Zalău, Andreea Mihart. Severineanca de 23 de ani a jucat în ultimele 5 sezoane sub comanda lui Gheorghe Tadici, dar a decis să vină în Oltenia și să lupte pentru partea superioară a clasamentului.

CSM Târgu Jiu a transferat golgheterul de la Zalău

Pentru nou-promovata din Târgu Jiu urmează Final Four-ul Cupei României, unde va întâlni în semifinale gazda turneului, Gloria Bistrița Năsăud. Mihart nu va avea însă drept de joc și va încerca, în acest final de sezon, să salveze HC Zalău de la retrogradarea din Liga Florilor.

“Am ales Târgu Jiu, fiindcă am întâlnit oameni foarte ambițioși, care vor să facă performanță acolo. Am urmărit echipa și, chiar dacă a avut statutul de nou-promovată, a demonstrat că poate pune probleme oricărui adversar din Liga Florilor. Obiectivul meu este să ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri și să își îndeplinească obiectivul stabilit pentru viitorul sezon. Am fost golgheterul echipei din Zalău, o echipă la care am petrecut 5 ani de zile și pot spune că am crescut și m-am dezvoltat ca jucătoare la această echipă.

Nu este o presiune pentru mine faptul că am fost golgheter. Nu contează câte goluri dau eu, important este ca echipa să câștige. Așa cum așteptările celor din jur sunt mari, pot spune și eu același lucru, că am așteptări mari de la mine, dar in același timp am încredere în forțele mele. Sper să continui cu această formă bună și în tricoul echipei CSM Târgu Jiu și împreună să avem rezultate cât mai bune”, a declarat Andreea Mihart, pentru site-ul official al clubului gorjean. Andreea este fata fostului căpitan de la Astra Ploiești, Cornel Mihart.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.