CSM Zalău – Secția Box, condusă de Adrian Popuțea, face performațe remarcabile

CSM Zalău, Secția Box s-a deplasat la Salonta, pentru antrenamente comune în compania sportivelor de la Basti Box Salonta. Lotul CSM Zalău este format din Diana Tanasescu, Szarmari Maria, Teglas Maria, Hidigan Margareta, Ardelean Andreea.

Se respecta toate masurile de preventie si recomandarile conform ordinului MTS. Adrian Popuțea a transmis că elevele se pregatesc de Campionatul National Feminin din perioda 3-8 noiembrie care se va desfasura la Bucuresti, unde au fost selectat cele mai talentate sportive din lot.

„Vom participa cu 13 sportive la cadete, junioare si tineret. Obiectivul pentru CN Feminin 2020 este obtinerea a 7 medalii cu prezenta a 3 sportive în finala competitiei”, a declarat antrenorul Popuțea.

CSM Zalău sub coordonarea antrenorului Adrian Popuțea a reușit să obțină două medalii de bronz la Campionatul Național de juniori la Târgu-Jiu, derulat în perioada 14-18 octombrie. 18.10.2020.
Lotul CSM Zalău la CN Tg-Jiu:
1. Pop Mario 48kg 2. Todoran Sergiu 57 kg 3. Chis David 60kg 4 Terec Cristian 63kg 5 Man Antonio 66kg 6 Ispan Denis 75kg 7 Luput Darius 80kg 8 Simutiu Denis +80kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *