Cum și-a recăpătat silueta Vlăduța Lupău după ce a născut

Vlăduţa Lupău şi-a recăpătat silueta după ce a născut. În vara acestui an, artista a devenit pentru prima oară mamă, a născut un băiețel perfect sănătos. În timpul sarcinii, a luat 12 kilograme în greutate, însă a dat jos 8, chiar în primele zile.

Vlăduţa Lupău şi-a recăpătat silueta după ce a născut. Cântăreața susține că nu a ținut vreun regim drastic pentru a-și recăpăta silueta, ci faptul că are o activitate solicitantă a ajutat-o. Artista și-a reluat concertele la scurt timp după ce a născut.

Vlăduţa Lupău şi-a recăpătat silueta după ce a născut

Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă.

Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!”, a spus Vlăduţa Lupău, pentru Viva.ro.

Vlăduța Lupău tună și fulgeră pe internet

Vlăduţa Lupău îşi ţine la curent urmăritorii cu tot ce se întâmplă în viaţa ei. Fie că sunt momente plăcute sau mai puţin plăcute, cântăreaţa nu ezită nicio clipă să se arate aşa cum este.

Cântăreaţa le-a povestit urmăritorilor că trebuia să ajună la Cluj și a decis să ia avionul. Doar că nu știa ce avea să se întâmple. Artista a stat șapte ore în aeroport, după ce avionul întârziase trei ore.

Suntem de șapte ore în aeroport, să plecăm la Cluj. Oamenii ăștia nu mai au răbdare, eu nu mai am răbdare. Este o bătaie de joc. Pe lângă că a ajuns cu trei ore după ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion.

Au zis că ne dau niște apă plată și alune, dar am zis, „Nu, mersi”. Sunt și copii mici. Toată lumea este epuizată, nervoasă, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic doar „Scuzați-ne, mai stăm puțin” și cam atât. Bătaie de joc și cred că niciodată n-am să mai plec această companie. Spun că nu mai plec, dar uite că plec, fiind nevoită. Sute de oameni stăm în bătaia lor de joc”, a povestit Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *