Curs gratuit de puericultură la Spitalul Județean de Urgență Zalău

🏥Dragi viitori părinți, vă invităm să participați la cursul de #PUERICULTURĂ organizat de secțiile Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie ale Spitalului Județean de Urgență Zalău.
🕓Cursul este #GRATUIT și are o durată de opt ore, distribuite pe parcursul a patru săptămâni (câte o întâlnire de două ore pe săptămână), urmând a se desfășura în sala de ședințe a spitalului, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.
👨‍🍼La cursuri pot participa și viitorii tătici, care vor obține, la final, un atestat de puericultură, care le va permite prelungirea concediului paternal cu încă 10 zile lucrătoare.
📞#Înscrierile se fac la numărul de telefon 0745.027.525 – persoană de contact Claudia Indrecan.
🗓Cursul va începe în 25 mai, la ora 18.30 și va cuprinde informații utile despre naștere, despre momentul oportun de prezentare la spital, despre problemele ce pot apărea în timpul sarcinii, despre alimentația mamei în timpul sarcinii, sfaturi despre alăptare și despre adaptarea nou născutului la viața extrauterină, dar și informații utile despre igiena nou născutului .

One thought on “Curs gratuit de puericultură la Spitalul Județean de Urgență Zalău

  1. Este minunat să aud că Spitalul Județean de Urgență Zalău oferă un curs gratuit de puericultură. Această inițiativă este de neprețuit pentru părinții și viitorii părinți, oferindu-le cunoștințe și încredere în îngrijirea și creșterea sănătoasă a copiilor lor. Astfel de cursuri contribuie la educația și informarea corectă a părinților în privința necesităților și responsabilităților legate de îngrijirea bebelușilor. Felicitări Spitalului Județean de Urgență Zalău pentru această inițiativă generoasă și pentru implicarea în comunitatea locală. Aceasta este o modalitate excelentă de a sprijini părinții și de a promova sănătatea și bunăstarea copiilor din regiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *