Dacian Cioloș către Rareș Bogdan: Dacă ai curaj cu adevărat, te aşteptăm la negocieri

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a afirmat vineri seara că partidul său este dispus să poarte negocieri cu PNL în vederea formării unui nou Guvern, şi i-a transmis prim-vicepreşedintelui PNL Bogdan Rareş că îl aşteaptă la negocieri „dacă are curaj cu adevărat”.

Într-o postare publicată pe Facebook, Cioloş subliniază însă că USR acceptă negocierea, „doar că ea nu va avea loc prea curând” şi aceasta se va purta „doar cu liberalii curajoşi care se opun acestei sinucideri politice”.

„Înţeleg spaima uriaşă a celor de la PNL acum, după ce au dat cheile de la casă PSD-ului. Obişnuiţi cu proprietatea altora şi cu traiul în case naţionalizate, pesediştii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere. Aşa că nu mă miră dorinţa lui Rareş Bogdan de a cere negocieri cu USR”, a scris Cioloş în postarea sa.

Citiți articolul integral pe Epochtimes-romania.com

One thought on “Dacian Cioloș către Rareș Bogdan: Dacă ai curaj cu adevărat, te aşteptăm la negocieri

  1. Bogdan și Cioloș, doi idioți care nu mai sânt primiți nici la Bălăceanca!
    Au o necunoscută comună, despre Cioloș se știe că este cu dublă cetățenie româno-franceză,da’nu se cunoaște adevăratu’ stăpân, iar marea necunoscută a lui Bogdan este cum tolerează Cel de sus asemenea specimene pe pământ, deși mai sânt cu grămada cei care se aseamănă cu el,Cîțu, Oreste,Barna,Năsui etc…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *