Dacian Cioloș și Alin Prunean își deschid oficial, sâmbătă la Zalău, birourile parlamentare

Dacian Cioloș, copreședintele USR PLUS și președinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European, deschide la Zalău biroul local de europarlamentar, sâmbătă, 22 mai 2021, acesta fiind cel de-al treilea birou deschis în România, după Brașov și Cluj-Napoca.

Dacian Cioloș este al treilea europarlamentar care își deschide birou europarlamentar în Zalău, după europarlamentarul PNL – Daniel Buda și europarlamentarul PNȚCD -Cristian Terheș.


Biroul se află situat pe strada 9 Mai (zona Fortuna) și găzduiește și biroul deputatului Alin Prunean, a cărui lansare se desfășoară, în parteneriat, la aceeași dată. Având în vedere că, în condițiile epidemiologice actuale, dimensiunea fizică a biroului nu permite o lansare cu un număr mare de participanți, biroul este disponibil și în format virtual accesând: https://bit.ly/2S4TvAT sau în secțiunea de contact de pe site-ul eurodeputatului www.dacianciolos.eu/contact.
Veți găsi acolo:
● Informații despre delegația USR PLUS în Parlamentul European și grupul politic Renew Europe, condus la nivel european de către Dacian Cioloș;
● Subiecte de actualitate de la nivel european;
● Modalitatea de funcționare a biroului local al eurodeputatului Dacian Cioloș la Zalău, în contextul epidemiologic actual;
● Surprize pe care le veți descoperi dacă parcurgeți harta biroului virtual.
„Iată că a venit momentul să îmi deschid un birou de europarlamentar și acasă, în Sălaj. Am promis acest lucru în campania electorală din mai 2019 și mp bucur că am reușit să mă țin de cuvânt, în ciuda condițiilor cu totul ieșite din comun cauzate de pandemia COVID-19. E o mare bucurie pentru mine să mă întorc acasă și pasul pe care-l fac acum sper să fie de ajutor cetățenilor care sunt atașați de valorile Uniunii Europene. Biroul nostru va fi locul în care oamenii vor putea adresa întrebări referitoare la soluțiile pe care Parlamentul European le are pentru problemele zonei în care trăiesc și locul în care cetățenii din Zalău vor avea ocazia să propună proiecte pentru transformarea Uniunii Europene. Urmează o perioadă de relansare a economiei, după mai bine de un an care a stat sub semnul pandemiei. Este un moment potrivit pentru a fi cât mai aproape de oameni, de a-i asculta, de a-i ajuta și de a găsi împreună soluții”, a declarat Dacian Cioloș.
Lansarea biroului deputatului european Dacian Cioloș se face în tandem cu biroul deputatului Alin Prunean, aflat în aceeași incintă și coordonat în colaborare cu acesta.
„Am fost ales deputat prin votul cetățenilor din județul Sălaj, iar <<vocea>> lor trebuie să se facă auzită în Parlamentul României prin intermediul meu. Acesta este principalul motiv pentru care deschid, la Zalău, un cabinet parlamentar unde cetățenii pot să vină să îmi adreseze întrebări, să facă sugestii de inițiative legislative sau să îmi îmi împărtășească din ideile lor despre cum putem schimba în bine Sălajul și România. Ușa acestui birou va fi mereu deschisă pentru sălăjeni și pentru toți cei care vor să îmi semnaleze dificultățile cu care se confruntă în relația cu autoritățile statului. Cabinetul meu parlamentar e cel mai bun loc în care ne putem întâlni pentru a găsi, împreună, soluții pentru problemele cu care ne confruntăm”, a spus Alin Prunean.
Adresa biroului deputatului european Dacian Cioloș și a deputatului Alin Prunean este Str. 9 Mai, bloc U, scara A2, tronson VI, Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *