De ce Florin Florian preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj?

PSD Sălaj mizează din nou la alegerile locale din 9 iunie pe fostul prefect Florin Florian, care candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj. Partidul s-a regrupat, a strâns rândurile și pare mai unit ca niciodată. Toți membrii partidului sunt mobilizați pentru a obține victoria la Consiliul Județean Sălaj pentru Florin Florian.

Pe 9 iunie lupta va fi strânsă între cei doi candidați puternici de la PNL – actualul președinte Dinu Iancu-Sălăjanu și de la PSD Florin Florian. Alianța Dreapta Unită vine din spate cu un candidat tânăr – consilierul județean al USR Ardelean Cosmin.

În prezent subprefectul al județului Sălaj, ing. Florin Florin are 49 de ani, este căsătorit și are doi copii. De profesie este inginer şi a ocupat funcţia de director al filialei Sălaj a Inspectoratului de Stat în Construcţii. El a fost şi prefect al judeţului Sălaj, în perioada 2017-2019.

Tânăr cu viziune și experiență administrativă, profesionist și exigent în tot ceea ce își propune, Florin Florian cunoaște în amănunt ceea ce are nevoie județul Sălaj.


Dragi sălăjeni,
Am hotărât să mă înscriu în competiția electorală pentru funcția de #Președinte al #Consiliului_Județean_Sălaj, din partea Partidului Social Democrat.
Este o decizie îndelung cântărită de mine și asumată deoarece proiectele mele și ale echipei politice pe care o reprezint răspund nevoilor acestui județ și oamenilor care-l însuflețesc.
Cred în puterea mea de a munci, de a avea rezultate utile și așteptate de către fiecare locuitor al Sălajului, cu recunoștință pentru ce a fost și ce este.
Am convingerea că îmi veți fi aproape în parcurgerea acestui drum!
Cu cele mai bune gânduri, –  Florin Florian 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *