Declarații făcute de liderul UDMR, Kelemen Hunor: „Până pe 22 Decembrie trebuie investit noul guvern și adpotată legea bugetului”

UDMR a reușit să treacă pragul electoral de 5%, obținând un scor de 5,7% potrivit extipoll-ului publicat de CURS-Avangarde, imediat după închiderea urnelor de vot.

„Vreau să mulțumesc alegătorilor noștri pentru încredere, acest rezultat este unul echilibrat, bun și proporțional, dar desigur trebuie să așteptăm rezultatele finale. Prin acest rezultat vom contribui la dezvoltarea României, și vom încerca prin mijlocele noastre să asigurăm un climat echilibrat în parlament. După cum era de prevăzut, a fost o prezență scăzută, cea mai scăzută din ultimii 30 de ani. În următoarea perioadă vom continua munca, până la 22 decembrie trebuie investit noul guvern, care va trebuie să dea urgent legea bugetului pe anul viitor. Prioritatea bugetului trebuie să fie educația, sănătatea, redresarea economică, asigurarea locurilor de muncă și investițiile. Mulțumesc încă o dată alegătorilor, susținătorilor, și tuturor care și-au adus contribuția la această campanie”, este mesajul președintelui UDMR, Hunor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.