Denisa, fata mutilată în bătaie, este în comă de 10 zile

În 25 noiembrie noaptea tânăra Denisa Câmpean din satul Solomon comuna Gârbou a fost bătută de iubitul ei Răzvan cu o cruzime de nemaiîntâlnit.

Sunt 10 zile de când Denisa este în comă și semnele nu sunt bune. Fiecare zi care trece, scade șansele ca Denisa să supraviețuiască. Doar o minune o mai poate readuce la viața normală dinaintea monstruozității prin care a trecut.

Denisa a fost practic desfigurată, are coaste rupte, fracturi la mâini și picioare, multiple traumatisme suferte în urma bătăii soră cu moartea primită de la Răzvan care a lovit-o peste 4 ore în continuu.

Denisa a ajuns la spital în stare gravă doar a doua zi la amiază, fiind în comă. A fost internată pe Secția Terapie Intensivă unde doar aparatele medicale o mai țin în viață. Denisa este conectată la aparate, este intubată și ventilată mecanic.

Medicii sunt rezervați cu privire la șanse Denisei de a-și reveni și să supraviețuiască.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Zalău, starea Denisei este neschimbată, se află în continuare în comă și este conectată la aparate pentru a respira.


În schimb iubitul ei, Calotă Răzvan a fost reținut în 26 noiembrie și arestat preventiv a doua zi. Răzvan este închis în centrul de arest preventiv al IPJ Sălaj pentru 30 de zile, unde își va petrece Crăciunul și probabil că și Revelionul, dacă procurorii vor cere prelungirea perioadei de arest preventiv.

Acum, Răzvan este cercetat pentru comiterea infracțiuni de tentativă de omor și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani. Dacă Denisa moare în spital din cauza loviturilor, atunci Răzvan riscă să fie condamnat la maxim 20 de ani cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.