Depistaţi în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice

Doi şoferi din Sălaj au fost depistaţi de poliţişti, la începutul acestei săptămâni, în timp ce conduceau autoturismele, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Unul dintre conducătorii auto a fost implicat într-un eveniment rutier. Poliţiştii au întocmit dosare penale.

Poliţiştii Biroului Rutier au depistat, luni, 11 aprilie a.c., la ora 9.09, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, un bărbat, de 38 de ani, din Zalău, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faptă similară a fost constatată şi de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda.

În aceeaşi zi, la ora 23.22, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe Drumul Comunal 33.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Ileanda, conducea autoturismul pe drumul menţionat, iar între localităţile Ileanda şi Rogna, pe un sector de drum în pantă, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină condusă de un tânăr, de 31 de ani, tot din comuna Ileanda.

În urma impactului au rezultat pagube materiale.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În cazul tânărului a rezultat o valoare negativă, iar în cazul bărbatului, rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *