Deputatul Liviu Balint în echipa câștigătoare a premierului Cîțu

Deputatul sălăjean Liviu Balint s-a poziționat clar încă de la început în echipa câștigătoare a premierului Florin Cîţu.

Observăm cu ochiul liber că deputatul Liviu Balint a capăt încrederea liderilor PNL de la nivel național, reușind să se poziționeze strategic în spatele premierului Cîțu, dar și a președintelui Iohannis.

Ascensiunea parlamentarului Liviu Balint are la bază calitățile sale de fost lider de partid, fără să acheseze la alte artificii.

Într-un cuvânt Liviu Balint tace și face sau cum s-ar mai spune „Fapte nu vorbe” este deviza lui.

Așa cum am observat și la televiziunile de știri, Liviu Balint este un apropiat al premierului Cîțu, poziționându-se în spatele lui Cîțu la întâlnirea de la Vila Lac în 17 august sau la Congresul PNL unde a stat în primele rânduri, chiar în spatele președintelui Iohannis.

Liviu Balint este deputat la al doilea mandat și este secretarul comisiei de sănătate din camera Deputaților, având ca și colegi doi foști ministri ai Sănătății, dar și pe fostul președinte al PNL, Ludovic Orban.

Originar din Jibou, Sălaj, Liviu Balint este vicepreședinte al PNL Dâmbovița, dar își dă tot interesul în Parlament pentru a sprijini și susține ambele județe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *