Deputatul PSD Florian Neaga a reprezentat România la APCEMN

Deputatul PSD de Sălaj,  dr. Florian Neaga, a reprezentat România la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), ce a avut loc marți și miercuri la Tirana, în calitate de membru al Delegației Parlamentului României la APCEMN, împreună cu Daniel Constantin, vicepreședinte al organizației și șeful delegației române.

Tema sesiunii a fost „Consolidarea cooperării economice regionale pentru o mai bună abordare a provocărilor comune în materie de securitate”, reuniunea fiind de o importanță majoră în acest moment critic pentru țările membre, cu interese economice importante în zona Mării Negre, din cauza războiului din Ucraina.

„România, actor important în regiunea Mării Negre, este serios preocupată și angajată să sprijine consolidarea cooperării regionale la Marea Neagră atât din punct de vedere economic, cât și al securității. Țara noastră a obținut în urma acestei reuniuni postul de Secretar General Adjunct pentru probleme administrative și financiare al APCEMN”, a transmis deputatul dr. Florian Neaga.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *