Deputatul PSD, Florian Neaga, cere conducerii Spitalului Județean respect pentru pacienți

Reputatul medic Florian Neaga – deputat în Parlamentul României, trage un semnal de alarmă și cere conducerii Spitalului Județean de Urgență Zalău să ofere ajutor și respect pacienților care beneficiază de servicii medicale.
Imaginile postate de parlamentarul Neaga arată cum zeci de oameni stau la covi interminabile, în frig, ploaie și vânt pentru a beneficia de o consultație sau de servicii medicale.
„Se pot face și lucruri mici, dar de mare însemnătate pentru ajutor și respect față de pacienții Spitalului Județean.
Pentru pacienți este o perioadă foarte grea. Ajung cu dificultate la serviciile medicale, iar restricțiile privind accesul în Spitalul Județean, determinate de condițiile epidemiologice actuale, îi pun și mai mult la încercare. Mai ales pe vreme rea, cum a fost și în ultimele zile la Zalău, când mulți oameni au fost nevoiți să aștepte în ploia rece și, cu siguranță, nesănătoasă, pentru a putea întra la consultații în ambulatoriu sau pentru recoltari de probe la laboratorul Spitalului Judetean.
Consider că este o sugestie potrivită constructia unei structuri de protecție în acel loc, pentru a oferi condiții cât mai decente bolnavilor și aparținători lor nevoiți să stea mai mult timp în așteptare”, transmite medicul Florian Neaga, deputat PSD. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *