Detalii importante. Mesajul transmis de mama tinerei găsite moartă într-o cameră de hotel din Londra: „Ai luat cu tine toată puterea mea!”

O tânără de 24 de ani din comuna Someș-Odorhei a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra. Mama ei a fost cea care a făcut tristul anunț.

Tânăra locuia de mai mulți ani în Marea Britanie, conform unor surse neoficiale. Familia sa este destul de cunoscută în comunitate, mama ei fiind consilier local din partea PMP.

„Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine, tot sufletul şi toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump dar se pare că nu putem încurca planurile celui de sus”, este mesajul transmis de mama fetei.

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sălaj a fost abilitat să informeze familia despre deces”, transmite Poliţia Sălaj.

One thought on “Detalii importante. Mesajul transmis de mama tinerei găsite moartă într-o cameră de hotel din Londra: „Ai luat cu tine toată puterea mea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *