Dezvoltarea Municipiului Zalău prin Programul Național de Redresare și Reziliență

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de viceprimarul Teodor Bălăjel și administratorul public Călin Forț, au avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Zalău, ai Direcției de Urbanism și ai Direcției de Patrimoniu.
În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre dezvoltarea municipiului Zalău prin Programul Național de Redresare și Reziliență – Coponenta 10, program care se referă la reînnoirea flotelor de transport public, infrastructură pentru un transport urban ecologic și mai sigur, construcția de locuințe pentru tineri din grupuri și comunități vulnerabile, pentru specialiștii din sănătate și educație și elaborarea/actualizarea în format digital a documentelor de amenajare a teritoriului și de urbanism, inclusiv a planurilor de mobilitate urbană.
În urma discuțiilor, Primăria Municipiului Zalău va continua proiectele de reînnoire a flotei de transport public prin achiziționarea de autobuze nepoluante electrice sau pe hidrogen. De asemenea, se are în vedere construcția de noi stații de încărcare pentru vehicule electrice și continuarea proiectelor de management inteligent al traficului, e-ticketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *