Dinu Moldovan, noul antrenor al SCO Jibou. A jucat împotriva Real Madrid

Un nume legendar se alătură SCO Jibou! 🏆
📣 SCO Jibou are bucuria de a vă prezenta noul antrenor al echipei de seniori! Un nume mare al fotbalului românesc se alătură familiei de la Jibou – Dinu Moldovan!
🟣Născut în Biușa, Dinu Moldovan și-a dedicat 20 de ani din viață fotbalului ca jucător. Cu un palmares impresionant, el a strălucit pe teren ca atacant la numeroase echipe de top. Cu 129 de meciuri în Divizia A și 350 de meciuri în Divizia B, Dinu Moldovan a demonstrat în mod constant talentul și pasiunea pentru fotbal.
🔴Povestea sa impresionantă include și 3 ani consecutivi de golgheter la FC Baia Mare și Gloria Bistrița. De asemenea, el are la activ 2 promovări din Divizia B în Divizia A, una cu FC Baia Mare și alta cu Gloria Bistrița, și o promovare din Divizia C în Divizia B cu CIL Sighet.
⚪Cariera sa ca jucător profesionist a inclus echipe precum FC Baia Mare (1982 – 1987, 1988 – 1989), FC Dinamo București (1987 – 1988), Gloria Bistrița (1989 – 1992), Macabi Yavne din Israel (1992 – 1993) și FC Bihor B (1993 – 1994).
⚽Un moment care a rămas imortalizat în memoria pasionaților de fotbal și în inima noastră este partida dintre FC Baia Mare și Real Madrid de pe 15 septembrie 1982. Cu mândrie, rememorăm acea partidă în care Dinu Moldovan a contribuit la această remiză de prestigiu. O amintire care ilustrează cu prisosință experiența și dedicarea sa față de fotbalul de elită.
♻️După ce a încheiat cariera sa de jucător, Dinu Moldovan și-a dedicat un deceniu pe banca tehnică ca antrenor, aducând succes și pasiune la echipe precum FC Baia Mare, Oașul Negrești, FC Marmația 96 Sighet și Rapid Jibou.
🫶Suntem încântați să îl avem alături de noi pe Dinu Moldovan și suntem siguri că experiența sa bogată și abilitățile sale de lider vor aduce un nou suflu și succes echipei noastre. Să îl întâmpinăm cu entuziasm și să îl susținem în această nouă călătorie către victorie!”, transmite conducerea clubului SCO Jibou. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *