Directorul Pop Emeric conduce cu profesionalism Societatea „Pază, Obiective și Intervenție”, aflată în subordinea CJ Sălaj

Societatea „Pază, Obiective și Intervenție” SRL, aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, este condusă de directorul general Pop Emeric, un om cu o experiență bogată în administrație publică. După preluarea conducerii de către Pop Emeric, societatea a clădit o relație foarte bună de colaborare cu conducerea CJ Sălaj, iar rezultatele se văd în teren. Datorită capacității de administrare, directorul Pop Emeric a obținut finanțare de la Consiliul Județean pentru achiziția de noi utilaje și tehnologii, care ajută la o mai bună întreținere a drumurilor județene, toaletizarea arborilor și a vegetației, semnalizare rutieră, etc. Buna colaborarea cu conducerea județului se vede prin faptul că drumurile județene sunt tot mai bine întreținute.

Societatea are ca obiectiv principal de activitate întreținerea drumurilor județene, începând cu spațiile verzi, acostamente, marcaje și indicatoare rutiere, parapeți, plombări, reabilitări podețe, etc. Campania realizează anual toaletizarea pe cele 26 de drumuri județene aflate în administrare, care însumează o lungime de aproximativ 500 de kilometri.


Evenimentul de la Guruslău, dedicat domnitorului Mihai Viteazu, organizat perfect

Societatea s-a ocupat de organizarea din punct de vedere administrativ a evenimentului de la Guruslău, de la Monumentul lui Mihai Viteazu, care a avut loc duminica. Sub atenta coordonare a directorului Pop Emeric, angajații au realizat lucrări de toaletare arbori, cosirea vegetației, marcaje rutiere, semnaliare, amenajare parcări auto de mari dimensiuni pentru participanți, asigurarea securității, direcționarea participanților.

Excavator nou și basculă mare pentru întreținerea drumurilor

Societatea a continuat să facă investiții, astfel că anul acesta a achiziționat un buldoexcavator și o basculă de mare capacitate care este folosită la curățarea șanțurilor și a acostamentelor pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale.

Se montează borne kilometrice

Angajații societății vor începe curând montarea de borne kilometrice pe drumurile județene acolo unde lipsesc.

Castrul Roman este menținut curat pentru vizitatori

Se intervine constat la Castrul Roman cu lucrări de toaletizare, cosire, menținerea ordinii și curățeniei, astfel încât cel mai important obiectiv turistic al Consiliului Județean Sălaj să poată fi vizitat în cele mai bune condiții.

Tot o activitate permanentă este și întreținerea funcționalității parcării de la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Directorul Pop Emeric ne spune în încheiere că angajații societății intervin la orice solicitare din partea Consiliului Județean Sălaj, atât pe linie de drumuri județene, cât și pe partea de pază și securitate a obiectivelor CJ Sălaj și a unităților subordonate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *