Directorul SCM Zalău, Claudiu Bujor, a absolvit cursul de Team Management organizat de FRF

Claudiu Bujor, directorul Sport Club Municipal Zalău, a participat la un curs de Team Management, organizat de Academia Naţională de Fotbal, din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Cursul a avut ca obiective perfecţionarea în domeniul de Team Management şi a avut sesiuni în care s-au predat noţiuni despre rolul Team Managerului în club, modul de lucru şi relaţia cu celelalte departamente din club.

„Mulțumesc FRF și ASEBUSS pentru modul educațional, o experiență utilă și foarte interesantă”, a transmis directorul SCM Zalău, Claudiu Bujor.

Claudiu Bujor este din iulie 2022 directorul Sport Club Municipal Zalău – club patronat de Primăria Zalău, după ce a promovat concursul pentru funcția de conducere.

Cluburile sportive profesioniste sunt business-uri cu creștere rapidă, care necesită un leadership sustenabil și o viziune deschisă asupra dezvoltării pe termen lung.

Programul FRF a fost conceput pentru a oferi liderilor și profesioniștilor din industria sportivă instrumentele de business necesare pentru a avansa și dezvolta cluburile pe care le conduc, pentru a înțelege dinamica relațiilor cu jucătorii și fanii, și pentru a crește performanțele echipei.

La prima ediție a cursului din 2021-2022 au participat manageri din toate ligile principale, de la copii și juniori, la primele trei ligi din România. Printre cluburile reprezentate se numără FCSB, Farul Constanța, Rapid, Universitatea Cluj, CSA Steaua sau SSU Poli Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *