Doctorul Florian Neaga se simte bine și revine la spital pe 27 noiembrie

Noul coronavirus nu m-a ocolit, dar știu că ne vom face bine împreună.

Va salut, cu gândul bun, și vreau să mă adresez tuturor sălăjenilor, față de care simt că am o mare responsabilitate și în noua mea postură de candidat la Camera Deputaților în alegerile din 6 decembrie.

Eu am luat ca pe o datorie demersul de a-mi populariza candidatura, pentru ca cei care consideră că sunt o alternativă de dorit în politica sălăjeană să mă cunoască mai bine și, dacă decid astfel, să mă și voteze.

Virusul Sars Cov2 a dat însă buzna și în viața mea, ca în cazul multor altora, din păcate. Îmi cer scuze pacienților programați în următoarele două săptămâni și sper că vor înțelege că este o situație nedorită de nimeni.

Îi rog pe toți sălăjenii să se asigure cât mai mult posibil că se protejează eficient de acest virus foarte contagios. Pentru că orice măsuri ar impune autoritățile, doar responsabilitatea individuală ne poate feri cu adevărat de răspândierea virusului.

Voi reveni din 27 noiembrie în activitate la Spitalul Județean și, în paralel, mă voi pregăti pentru alegeri, moment pe care îl consider foarte important pentru cum vom contribui la îmbunătățiri substanțiale în nivelul de trai al sălăjenilor în următorii patru ani.

Obiectiv de căpătâi pentru mine este ca, din poziția de deputat, să creez condiții astfel încât oricine să aibă acces la medicina de vârf, fie că este vorba de un cetățean de condiție medie, un bătrân de la țară sau un copil desculț dintr-un cătun. În fața lui Dumnezeu suntem toți la fel. Ar trebui să avem asta în conștiință tot timpul.

Aștept cu nerăbdare să ne revedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *