Doctorul Juravle a reprezentat Spitalul Județean Zalău la un eveniment important la Cluj

⚕️Echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău este în continuă perfecționare, pentru a putea oferi servicii medicale de cea mai înaltă performanță.

În această săptămână, în cadrul unui eveniment medical din Cluj- Napoca, s-a discutat despre cum au fost tratați bolnavii de cancer din România în perioada pandemiei.

🩺Dr. I. Juravle-Bogdan, medic în specialitatea urologie, din cadrul unității sanitare Spitalul Județean de Urgență Zalău a prezentat în cadrul acestui eveniment un caz dificil, detaliind particularitățile tehnice ale prostatectomiei radicale laparoscopice de salvare după criochirurgia unui adenocarcinom prostatic la pacient obez.

🏥”Ne mândrim cu domnul doctor Juravle, care este activ implicat în cercetarea medicală, oferind în permanență pacienților Spitalului Județean de Urgență Zalău servicii medicale de cea mai înaltă calitate!”, transmite conducerea Spitalului Județean Zalău.

4 thoughts on “Doctorul Juravle a reprezentat Spitalul Județean Zalău la un eveniment important la Cluj

  1. Este un doctor forte bun,gata să ajute oricând bolnavii săi,oferând nr.de telefon personal pentru cazuri de urgență.
    Şi eu mă tratez la dânsul.

  2. Am ramas placut impresionat cand, dupa o consultatie, d-nul doctor Juravle mi-a dat nr. dansului de mobil ca sa-i transmit rezultatul analizelor medicale recomandate! Am ramas si mai impresionat cand am vazut ca mi-a raspuns la sms! Respect d-le doctor!!!

  3. Felicitări . Mii de mulțumiri din partea noastră,a pacienților din Zalău . Multă sănătate și putere de munca .

  4. Felicitari ,d-nule doctor ,
    Sunteti intotdeauna alaturi de pacienti alinandu-le durerea prin serviciile medicale acordate ,prin sfaturi in fiecare pas al vindecarii pacientului.Personal va multumesc mult in cazul meu.Sa fiti sanatos ,sa aveti mereu putere ,rabdare ,daruire multi ani de acum incolo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *