DOLIU în PNL! Subprefectul Virgil Țurcaș a decedat după ce un acoperiș a căzut peste el

M

O tragedie s-a petrecut cu puțin timp în urmă în satul Hurez, comuna Horoatu Crasnei. Subprefectul Virgil Țurcaș împreună cu mai multe persoane se aflau sub un foișor, iar la un moment dat vântul a luat acoperișul pe sus care a căzut peste 4 persoane pe care i-a rănit. Printre victime s-a aflat și prim-vicepreședintele PNL Sălaj și subprefect Virgil Țurcaș, care a fost rănit grav.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și SMURD, dar în pofida eforturilor echipajelor medicale VIrgil Țurcaș a decedat.

Virgil Țurcaș a președinte PNȚCD Sălaj pe vremea dr. Pușcaș care l-a promovat pentru prima dată în funcția de prefect. Apoi a intrat în PD-L, după care a intrat în PNL. Virgil Țurcaș a fost a doua oară prefect în perioada pandemiei. Țurcaș a terminat facultateade medicină veterinară, a fost director la APIA, DSV.

La ultimele alegeri din PNL Sălaj, Virgil Țurcaș a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte.

„In jurul prinzului, dispeceratul ISU-Ambulanta a primit un apel prin numarul de urgenta 112 care anunta faptul ca acoperisul unui foisor din localitatea Hurez in care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prabusit in urma unei rafale de vant. Au fost trimise imediat mai multe echipaje (1 autospeciala de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje Smurd, un echipaj Saj). In urma incidentului patru persoane au fost ranite, dintre care una a fost ranita grav si a fost gasita inconstienta. Aceasta a fost preluata de echipajul TIM si a fost transportata la Horoatu Crasnei ptr a fi preluata de catre elicopterul Smurd. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la fata locului, fara a fi nevoie de transport la spital.  In pofida eforturilor echipajelor medicale victima a decedat”, transmite ISU Sălaj. 


„Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat in urma cu puțin timp.
Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD.
În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat.
Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.
Conducerea şi personalul Instituţie Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite conducerea Prefecturii Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *