Dosare penale pentru șoferi prinși fără permis de conducere sau permis suspendat

La data de 20.01.2021, ora 09:15, poliţiştii au identificat în trafic, un tânăr sălăjean de 24 de ani care a condus un ansamblul de vehicule, fară a deţine permis corespunzător.

S-a întocmit dosar penal, în cauză fiind efectuate cercetări cu privire la infracţiunea de „conducere a unui vehicul fără permis corespunzător”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin.2, din C.P.

La data de 20.01.2021, orele 21:30, lucrătorii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului, au identificat în trafic, pe drumul public din comuna  Românași, un tânăr de 21 de ani domiciliat în Sălaj,  care  conducea un autoturism si care în urma verificărilor în bazele de date figura că nu  era posesor de permis de conducere.

S-au întocmit actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de  « Conducerea unui vehicul fără permis de conducere », faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. 1 din Cod Penal.

La data de 18.12.2020, lucrătorii de poliţie s-au sesizat cu privire la faptul că un cetăţean de 35 de ani din judeţul Covasna, a condus un autoturismul pe DN 1 F –DE 81, prin  localitatea Hereclean, intersecție cu DC 1 şi care,  în urma verificărilor efectuate în bazele de date figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevazută si pedepsită de art. 335 alin. (2), din  Codul Penal.

În data de 21.01.2021, orele 00:25, agenții de siguranță publică din cadrul Poliției orașului Jibou, au identificat în trafic pe strada 1 Mai, un sălajean de 36 de ani din judeţul Sălaj, care a condus un  autoturism şi care, în urma  verificărilor efectuate în bazele de date figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare, pentru săvârșirea infracțiunii de  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. (2) din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *