Dosare penale pentru șoferi prinși fără permis sau cu mașina neînmatriculată

M

Weekend-ul trecut, 24-26 iunie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost la datorie, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale.

Conducere fără permis și auto neînmatriculat- orașul Jibou

Duminică seara, 26 iunie, la ora 20:37, polițiștii din Jibou au oprit în trafic un motociclu neînmatriculat, care era condus de un bărbat, de 37 de ani, din Jibou.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Conducere cu permisul suspendat- municipiul Zalău

Duminică noaptea, 26 spre 27 iunie, la ora 01:45, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, care avea dreptul de a conduce suspendat.

Fapta s-a petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, iar la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 51 de ani, din comuna Agrij.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu.

Conducere autovehicul neînmatriculat- comuna Camăr

La data de 25 iunie a.c., ora 11:50, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au depistat în trafic, pe Drumul Județean 109P, un ATV neînmatriculat.

Conducătorul auto, un bărbat, de 36 de ani, din comuna Camăr nu avea montate pe caroseria ATV-ului plăcuțe cu numărul de înmatriculare, iar din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că autovehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *