Drept la replică – SAJ Sălaj

Pentru o informare corectă a publicului, cu privire la articolul apărut în ediția on-line a cotidianului „Monitorul de Sălaj”, intitulat ,,Scaunul de manager al SAJ Sălaj, ocupat de Narcisa Balint, ,,se clatină”! USR cere concursuri în toată țara”,  rugăm să publicați următorul drept la replică:
– Precizez faptul că în prezent ocup funcția de manager interimar la Serviciul de Ambulanță Județean Sălaj  printr-un ordin al Ministerului Sănătății (MS) în subordinea căruia se află SAJ Sălaj, până la organizarea unui nou concurs.
– În ceea ce privește funcția de manager, câștigată printr-un concurs cu rezultate ,,ilegale”, așa cum redactează autorul articolului Viorel V., precizez că instanța abilitată a soluționat acest dosar (cu privire la concurs și rezultatele acestuia) și nu comentez decizia. Pentru mine personal, Narcisa Balint, o funcție este și a fost vremelnică. Studiile pe care le-am urmat, dar și experiența mea profesională au fost, sunt și vor fi în continuare abilitățile pe care mă bazez de fiecare dată în privința ocupării unei funcții.
– Referitor la răspunsul primit de senatorul USR de Sălaj, de la MS, cu privire la ,,Prelungirea în bloc a mandatelor de manager interimar la Serviciile Județene de Ambulanță”, în special cu referire la  ,,speța” din Sălaj, acesta este unul destul de clar cu privire la interimatul meu. Sunt impresionată de faptul că reprezentatul USR Sălaj, un senator a cărui conduită a făcut valuri cu ceva timp în urmă în mass-media, este preocupat de bunăstarea funcționării SAJ Sălaj. (…).
Conducerea SAJ Sălaj 

5 thoughts on “Drept la replică – SAJ Sălaj

  1. Nu cumva și faptul că ești nevastă de parlamentar este una dintre „abilitățile” care te-au propulsat în funcție ?

    1. Poate e chiar invers Nu cumva domnul e parlamentar pentru că are o nevastă foarte abilă

  2. Al naibii coincidență, femeie de parlamentar traseist , ajunsă în astfel de funcție. Se numește cumva PCR sau nepotisme?

  3. Asta e lumea în care trăim
    Competența nu este o calitate
    Manager de SAJ județean fără pregătire în domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *