Echipa de minifotbal a I.S.U. Sălaj a participat la etapa națională a Campionatului de minifotbal „Cupa A.S.P.R.”

Echipa de minifotbal în care activează pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj, a participat la etapa națională a Campionatului de minifotbal „Cupa A.S.P.R.”, ediția 2023.

În perioada 06-09.06.2023, pe Baza Sportivă Junior Arena Botoșani peste 200 de pompieri din 16 județe ale țării s-au întrecut pentru a câștiga trofeul, competiția fiind organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România-Sucursala Botoșani și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani.

Toate echipele au dat dovadă de rezistență fizică, motivație și dorința de a se autodepăși, la fel ca pe timpul misiunilor de zi cu zi.

Echipa salvatorilor sălăjeni a obținut 3 victorii, dominate de un spirit de fair-play, la finalul evenimentului sportiv ocupând locul 7.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea aptitudinilor fizice și a spiritului de echipă.

Felicitări lotului sălăjean format din: Vașvari Florin, Olar Dan, Brisc Flaviu, Man Raul, Crișan Bogdan, Zmole Raul, Feșteu Raul, Birta Răzvan, Ghiurco Flaviu,  Teglaș Tudorel, Ciupe Natanael, Berbenți Nelu și Crișan Cristian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *