Echipa de volei a SCM Zalău începe anul în forță pe terenul campioanei Arcada Galați

SCM Volei Zalău – echipa municipiului Zalău își începe anul cu un prim test foarte greu, un joc dificil acasă la campioana Arcada Galați. Echipa condusă de Pop Sorin a reușit un tur formidabil reușind să se claseze pe loc 2, deși se află în primul an de activitate.

Primul meci pe care echipa de volei a Municipiului Zalău îl va disputa în noul an 2021 este acasă la campioana Arcada Galați, joc care se va disputa vineri, 15 ianuarie. Următorul meci va fi cu Unirea Dej pe 16 ianuarie.

Jocurile disputate de SCM Volei Zalău la turneul de la Galați vor fi arbitrate de Mateizer A. și Prodana A., iar observator de joc este Bratu J.

Vor mai urma deplasări pentru SCM Volei Zalău și la turneul de la Baia Mare, la turneul organizat de Steaua, iar ultimul turneu din retur va fi găzduit de Dinamo la București.

Lotul echipei de volei a SCM Zalău este format din 20 de jucători: Tarta Mihai, Leonardo Dal Bosco, Mihalescu Andrei, Kostic Ivan, Popov Egor, Ripeanu Liviu, Dos Santos Nicolas, Cuciureanu Vlad, Pekovic Nikola, Coasa Mihai, David Csanad, Margineanu Mihail. Antrenor principal Sorin Pop.

Programul jocurilor programate pentru returul Campionatului National Divizia A1 masculin:

RETUR Turneul I – 15-17.01.21 Turneul III – 27.02-01.03.21 Turneul V – 13.03.21
Turneul II – 12-14.02.21 Turneul IV – 12-14.03.21 Turneul VI – 27-29.03.21

 

SCM Volei Zalău „atacă” Cupa României, competiție organizată la Cluj

Cupa României se desfăşoară pe durata a 4 zile la Cluj și sunt programate partidele din Faza I, cele din sferturi, semifinale, dar şi finala. Jocurile din semnifinale și finala se dispută în sistem FINAL FOUR  în zilele de 30-31.01.2020 și vor fi televizate. Iubitorii de volei vor putea urmării jocurile din final four la Televiziunea Română pe postul TVR 3.

Primul meci din cupă al SCM Volei Zalău este cu echipa gazdă U Cluj, iar dacă câștigăm trecem în faza a doua a competiției unde întâlnim SCMU Craiova. Dacă SCM Zalău trece și de Craiova, echipa se va califica în final four, unde poate întâlnii în semifinale campioana  sezonului trecut Arcada Galați. O finală ar putea fi jucată între SCM Volei Zalău cu Dinamo București sau chiar și cu Unirea Dej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *