Echipa Medicala de Succes a Clinicii-Spital “Salvosan Ciobanca” – o Familie de Profesionisti

Echipa Medicala de Succes a Clinicii-Spital “Salvosan Ciobanca” – o Familie de Profesionisti

Aducem multumiri pline de recunostinta Echipei de medici si asistenti de la Clinica-Spital “Salvosan Ciobanca” pentru serviciile medicale ireprosabile oferite vreme de cateva zile, pline de emotii si de investigatii diferite care, in alte circumstante, le-am fi realizat in mai multe locuri, timp de cateva luni.

Clinica Ciobanca dispune de avantajul de a avea cabinete si specialisti in sanatate in acelasi loc, realitate necesara celor care au nevoie de ajutor medical, de oameni care reactioneaza si interactioneaza prompt, potrivit, corect si cu multa compasiune si toleranta, cu atentie si generozitate in legatura cu suferinta, temerile si angoasele celor bolnavi ori suferinzi, ca intr-o adevarata Familie.

Multumiri tuturor celor care dau dovada de o neobosita preocupare sa asigure vieti sanatoase, dupa cum reiese din chiar sigla unitatii medicale, inca de la intrare: “SalvoSan”.

Multumiri Familiei Ciobanca – inima Familiei Mari de Profesionisti de la Zalau si Cluj – Medicina Interna si Gastroenterologie: Dr. Ciobanca Vasile Petru; Chirurgie: Dr. Ciobanca Ioan; doamna Ciobanca Maria, doamna Ciobanca Maria Teodora, dl. Ciobanca Patrick si Farmacia Patrick; Imagistica si RMN: Dr. Kosztin Daniela Florentina, Dr. Fogarasi Anita, Dr. Mihai Adriana; Medicina generala: Dr. Bora Cristina si As. Zaharia Vica; Cardiologie: Dr. Ploae Adrian; Medicina interna: Dr. Korosi Ender Peter; Oftalmologie: Dr. Prodan Felicia Lucia; ORL: Dr. Nigim Ahmed; Psihologie: Dr. Ioana Filip; Neurologie: Dr. Mindrila Ana Maria; Ginecologie: Dr. Enache Casandra; Reumatologie: Dr. Luculescu Andreea si “armatei” de asistenti dedicati, caci pacientul e ca un soldat care nu castiga intotdeauna batalia cu boala, inamicul nevazut si nestiut din mintea si trupul nostru!

De data aceasta, familia mea a castigat, rezonabil, dar pe viitor speram sa fim invingatori impreuna cu voi, pe toate “fronturile” si sa revenim la “Salvosan” ca simpli prieteni!

Multumiri si bucatareselor de la cantina spitalului, cat si soferilor de pe Ambulante sau de la Caravana medicala, dar si celor de la Tehnica medicala. ❤️

Semnează Dorina Gicoveanu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *