Echipa Time Caffe din Jibou a câștigat prima ediție a „Memorialului Marius Chechedi”

La prima ediție a Memorialului Marius Chechedi s-au înscris 24 de echipe repartizate în 8 grupe a câte 3 echipe fiecare. Competiţia a avut loc în perioada 28 – 29 ianuarie, în sala de sport din Someş Odorhei.

Au participat echipele 94 Generation, Someşul Odorhei, Time Caffe 4 Cehu Silvaniei, Fan Courier, SCO Jibou, SCO Jibou Junior, Phoenix Cuceu, Junior’s Someşul Odorhei, FC Galacticos Ulmeni, FC ViperX Baia Mare, FC Chieşd, ACS Bănişor-Peceiu, PRO Fotbal, Viitorul Sălsig, Golden Boys, Regina Dacica Sălaj, VLD Trans Baia Mare, Rechinii Autoland Hosu, FC Viper Surduc, Marcuş Logistic, FK Kraszna, Speed Boys şi Vulturii Carei.

În semifinale au ajuns Time Caffe – CS Galacticos și VLD Trans Baia Mare – FC Chieşd. Finala sa disputat între Time Caffe și VLD Trans Baia Mare.

Time Caffe a reușit sa se impună în finală în fața celor de la VLD Trans Baia Mare, cu scorul de 2-1. Astfel Time Caffe câștigă marele trofeu al primei ediții a Memorialului Marius Chechedi organizat la Someș Odorhei.

Locul 2 – VLD Trans Baia Mare

Locul 3 – FC Chieşd


Premierea a avut loc în prezența viceprimarului de la Jibou, Vlad Pașcalău și primarului Comunei Someș Odorhei, Șandor Ioan.

🏆Prima ediție a „Memorialului Marius Chechedi” s-a încheiat în această seară cu gala de premiere a echipelor câștigătoare, la care am avut onoarea de a participa alături de președintele Federației Române de Minifotbal, domnul Ioan Onicaș, domnul Șandor Ioan, primar al comunei Someș-Odorhei, dar și a familiei Chechedi, greu încercată de pierderea lui Marius. 🥇⚽
În competiție s-au înscris 24 de echipe, iar scopul acesteia a fost de a aduce un omagiu celui care ne-a fost prieten, coechipier și camarad, Marius Chechedi, care mult prea devreme a părăsit această lume, în urma unui tragic accident de circulație produs în anul 2017.
🕊️ Marius, vei rămâne veșnic în inimile noastre! 🙏
Îi felicit pe această cale pe organizatori, colegii mei din echipa Generația ’94 și în special pe Vlad Ortelecan, care au dovedit încă o dată că prietenia trece dincolo de moarte și care și-au dorit să-și amintească de fostul lor coleg, printr-un gest caritabil, deoarece sumele strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi donate unei asociații non-profit pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile! – viceprimar Oraș Jibou, Vlad Pașcalău.

Componenţa grupelor primei ediţii a  Memorialului “Marius Chechedi”

Grupa A: 94 Generation, Viitorul Sălsig, Viper Surduc

Grupa B: Fan Courier, Marcus Logistic, Speed Boys

Grupa C: Time Caffe, Golden Boys, S.S.O. Jr.

Grupa D: VLD Trans BM, FC Galacticos, Vulturii Carei

Grupa E: ACS Rechinii, FC ViperX BM, SCO Jibou Jr.

Grupa F: SCO Jibou, Silvania Cehu, Phoenix Cuceu

Grupa G: Someş Odorhei, Regina Dacica, FK Kraszna

Grupa H: ACS Bănişor-Peceiu, FC Chieşd şi Pro Fotbal

„În aprilie anul acesta, se împlinesc 6 ani de când fostul fotbalist Marius Chechedi, s-a stins în urma unui accident rutier. Împreună cu colegii și apropiații, am considerat de cuviință să îi cinstim memoria organizând o primă ediție a unei competiții de minifotbal cu scop caritabil. Toate donațiile vor merge către Asociația ,,Suntem părinți! Nouă ne pasă!” din orașul Jibou, asociație care ajută la recuperarea copiilor cu dizabilități și cerințe speciale”, transmit organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *