Elevii din Comuna Crișeni au primit tablete școlare achiziționate de Primăriei

Cea mai mare comună din județul Sălaj, comuna Crișeni, condusă de primarul liberal Călin Morar, se pregătește pentru începerea cursurilor în sălile de clasă. Ministerul Eucației a anunțat deja că din 8 februarie elevii vor putea reveni în sălile de clasă, însă până la începutul lunii viitoare, școlarii vor continua cursurile în mediul online.
În aceast sens, Primăria și Consiliul Local Crișeni a finalizat achiziția mai multor tablete școlare, care în cursul zilei de azi au fost înmânate unității de învățământ. Predarea tabletelor școlare s-a realizat personal de către primarul Călin Morar, ajutat de vicele Marin Dobocan, iar directorul școlii le-a primit cu bucurie.
„Azi 19 ianuarie, împreună cu dl viceprimar Dobocan Marin și dl consilier personal Nelu Păușan, am predat d-nei director Florica Orțan 122 de tablete achiziționate de Consiliul Local si Prim[ria Comunei Crișeni pentru elevii care frecventează cursurile școlare din Comuna Crișeni. De asemenea și din partea Inspectoratului Județean Școlar Sălaj au fost alocate un număr de 17 tablete către elevii din comună. Dumnezeu să dăruiască sănătate copiilor din Comuna Crișeni și să le lumineze mințile”, a transmis primarul Călin Morar. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *