Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Lucian Blaga Jibou au sărbătorit Ziua Națională a României

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Lucian Blaga Jibou, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, s-au prins într-o horă a Unirii, îmbrăcați în frumoasele ii, sub imboldul dragostei de neam și țară, marcând Ziua Națională a României. Curtea școlii a răsunat de cântece patriotice, apoi a fost martorul „tăcut” al inscripției „1 DECEMBRIE” în culorile tricolorului, realizată de elevi și cadre didactice sub îndrumarea domnului Director adjunct Mirșidan Dan Gheorghe, momente fotografiate și filmate cu drona.
În cadrul orelor de Istorie și Educație socială elevii au realizat proiectele educaționale „Un vis devenit realitate – Formarea Statului Național Unitar Român” și „Mari români”, coordonate de doamnele profesoare Achim Daniela și Riza Oana Denisa.

A fost o zi cu puternice impulsuri patriotice, o zi a valorilor și a valorizării muncii.
Conducerea și colectivul Școlii Gimnaziale Lucian Blaga transmit un mesaj cu ocazia Zilei de 1Decembrie „Vă dorim tuturor la mulți ani sănătoși și fericiți alături de toți cei dragi sufletelor voastre! La mulți ani, România! La mulți ani, români, oriunde v-ați afla!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *