Elicopterul SMURD solicitat pentru un copil lovit de tractor

 


Un accident a avut loc în Fântânele, comuna Matei. Un copil a fost lovit de tractor. S-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Un apel la 112 anunța un accident pe raza localității Fântânele, comuna Matei. Un copil de aproximativ 15 ani a fost lovit de un tractor.

Un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au fost trimise la caz. Pe când au ajuns acolo, au solicitat și intervenția elicopterului.

Pentru a-l prelua pe minor a fost mobilizat un elicopter SMURD e la Baza Aeriană Jibou.

UPDATE

”Băiatul a fost stabilizat la fața locului de către echipajele medicale, acesta era conștient și prezenta multiple traumatisme. Este transportat pe calea aerului la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare” a transmis ISU BN.

”La data de 5 iulie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au intervenit la un eveniment sesizat prin 112, soldat cu rănirea unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 15 ani, din Fântânele, comuna Matei, în timp ce se afla pe un teren agricol, în extravilanul localității Fântânele, a fost accidentat de remorca unui tractor care era oprit în pantă și care la un moment dat s-ar fi pus în mișcare.

Tânărul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii din Matei continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul” au transmis reprezentanții IPJ BN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *