Episcopia Sălajului a desemnat „Profesorul anului” – prof. Dana Rus

Marți, 6 iunie 2023, cu binecuvântarea şi sub preşedinţia Preasfințitului Părinte Petroniu, la sediul Episcopiei Sălajului a avut loc întrunirea Comisiei de evaluare a dosarelor profesorilor de religie, în vederea acordării titlului de „Profesorul anului”. Acesta este acordat de către Episcopia Sălajului, în fiecare an, pe baza unei evaluări complexe, care implică analiza activităţii de către profesori, preoţi, Consiliul consultativ al profesorilor de religie şi Comisia de concurs organizată la nivelul Centrului Eparhial.

În ultima etapă de evaluare au intrat dosarele următorilor candidaţi: pr. Călin Ciurbe, pr. Petru Brisc, Dana Rus, Marian Albert și Anca Șulumete.

Din Comisia de evaluare au făcut parte Părintele consilier cultural Mihai Dobocan, Părintele inspector pentru cateheză parohială Ioan Gaga, doamna inspector şcolar prof. Mioara Gudea, prof. Florin Lazăr, prof. Marcel Petrean, prof. Dan Moșincat, prof. Luminiţa Mandiuc și prof. Paul Petrean. În urma analizei activităţii desfăşurate în acest an şcolar şi a votului celor prezenţi, doamna prof. Dana Rus a fost desemnată „Profesorul anului” .

One thought on “Episcopia Sălajului a desemnat „Profesorul anului” – prof. Dana Rus

  1. Biserica țintește departe cu planurile și metodele ei de lucru. Se folosește de orice mijloc pentru a-și extinde influența și a-și mări puterea. Observați numărul crescut de biserici și de școli, tot mai multe ore de religie în școli, creșterea ritualismului. Toate acestea ar trebui să trezească îngrijorare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *