Europarlamentarul Cristian Terheș: „2024 va fi anul libertății sau al sclavizării! Alegerea e a românilor!”

Înainte de a privi la 2024, opriți-vă câteva clipe și priviți în spate la anul 2023 și la anii anteriori acestuia.

Sub pretextul combaterii unui virus, despre care tot mai multe persoane și instituții avizate spun că a fost dezvoltat în laborator, guvernele lumii – indiferent că au fost pretins de stânga ori de dreapta – au impus măsuri draconice de subminare a drepturilor omului și subjugare a populației, de o uniformitate și amploare la scară planetară fără precedent în istorie.

Măsuri de supraveghere în masă a populației pe care le-am văzut implementate în China sunt acum preluate în UE, iar de aici în întreaga lume (a se vedea creditul social, certificatul digital, moneda digitală, portofelul digital etc).

Omul, dintr-un subiect cu drepturi și libertăți fundamentale inalienabile, a ajuns să fie socotit un obiect asupra căruia guvernul/statul/o majoritate politică poate dispune cum dorește. Această concepție, ce are la bază viziunea marxistă asupra omului și relației cetățean-stat, şi pe care am văzut-o implementată în URSS și alte tiranii de sorginte sovietică, deja o vedem implementată și în UE.

Proiectul european, însă, ce s-a dezvoltat în timp în ceea ce azi numim azi Uniunea Europeană, a fost pornit de la cu totul altă viziune decât cea marxistă, ba chiar opusă acesteia. Dacă în marxism omul era subjugat statului, în proiectul european statul era văzut ca fiind în slujba omului.

Părinții fondatori ai proiectului european vorbeau la finele anilor ’40 despre reconcilierea între națiuni ce s-au decimat reciproc în perioada celui de-al doilea război mondial, reconciliere ce își are fundamentul în Biblie. Tot acești părinți fondatori vorbeau atunci despre importanța „demnității umane”, ce își are izvorul în faptul că omul a fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și răscumpărat cu preț de sânge.

Aceiași părinți fondatori vorbeau despre suveranitate națională, egalitate între națiuni, „unitate în diversitate” și „pace prin prosperitate”, toate realizate prin procese democratice.

Robert Schuman, unul dintre părinții fondatori ai proiectului european, spunea în cartea „Pentru Europa” (Pour l’Europe), vorbind despre „democrație”, că „ceea ce caracterizează un stat democratic sunt OBIECTIVELE pe care și le stabilește și MIJLOACLE pe care le folosește pentru a le atinge. Democrația este în slujba oamenilor și lucrează în acord cu ei.”

„Democrația își datorează existența creștinismului. S-a născut în ziua în care omul a fost chemat să realizeze în această viață temporară demnitatea fiecărei persoane umane, în libertatea sa individuală, în respectarea drepturilor fiecăruia și prin practicarea iubirii frățești față de toți. Niciodată înainte de Cristos nu au fost formulate asemenea idei. Democrația este, așadar, legată de creștinism, din punct de vedere doctrinar și cronologic”, a spus același Schuman.

Înainte de a fi europarlamentar citisem despre atacul constant al marxismului și neomarxismului asupra fundamentului creștin al proiectului european și împotriva României, dar nu mi-am putut imagina că e atât de grav.

De aproape 5 ani de când sunt europarlamentar am văzut această ideologie neomarxistă demonică bolnavă penetrând pas cu pas instituțiile europene, cucerind minți și inimi prin minciună, manipulare și inocularea fricii, a neîncrederii și a urii între oameni.

Am luptat în pandemie împotriva acestor măsuri demonice pentru că subjugau omul și-i negau drepturile și libertățile fundamentale.

Toate valorile iudeo-creștine, pe care este fondată Europa, se doresc a fi anihilate de neomarxismul ce amenință lumea și înlocuite cu non-valori ce au ca finalitate înrobirea şi îndobitocirea omului.

Libertatea individuală se dorește a fi înlocuită cu robia și controlul statului.

Suveranitatea națională se dorește a fi înlocuită cu vasalitatea.

Deciziile luate de reprezentanți aleși democratic, în alegeri libere, corecte și periodice, se doresc a fi înlocuite cu deciziile birocraților nealeși de nimeni, ce nu dau socoteală nimănui.

Miza pentru România este cu atât mai mare în 2024.

În 2024 vor fi toate rândurile de alegeri în România, începând cu cele europarlamentare, în luna iunie.

Alegerea la aceste scrutinuri e simplă: suveranitate sau vasalitate, libertate sau robie.

Nu vă lăsați înșelați de cei care spun că votul nu contează ori că alegerile sunt decise de alții. Noi trebuie să ne fim făuritorii propriului destin, iar asta o putem prin vot.

Alegeți național-conservatori-suveraniști pentru a reda drepturile națiunii române și demnitatea meritată României!

Vă chem alături în Partidul Național Conservator Român (PNCR) să ducem această luptă pentru libertate, suveranitate și dreptate, pentru a reda demnitate și prosperitate României, astfel încât cei rămași să nu mai plece, iar cei plecați să se întoarcă acasă.

Fie ca 2024 să fie anul victoriei libertății și suveranității!

La mulți ani!

Cristian Terheş,

PNCR – Partidul National Conservator Roman


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *