Europarlamentarul Cristian Terheș despre premierul României: „Alcoolistul penal Florin Citu e si țepar!”

Unul dintre cei mai vocali politicieni români, europarlamentarul Cristian Terheș – un luptător pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor, a pornit un val de reacții împotriva premierului României, Florin Cîțu PNL, după ce mass-media a scos la iveală că a fost condamnat penal în SUA pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Presa a continuat să caute noi informații despre anii petrecuți de premierul Cîțu în SUA și au descoperit un al doilea dosar în care a fost chemat în fața instanței pentru o datorie de 7000 de dolari.
„Guvernul Romaniei e condus nu doar de un alcoolist, prins beat la volan si condamnat penal in SUA, dar si de un țepar de cea mai joasa speta, care a fugit din SUA pentru a nu-si plati o datorie pe cardul de credit in valoare de 6.698,73 dolari, cu toate ca a semnat documente ca si-o va plati.
Compania pe care a țepuit-o Florin Citu i-a vandut, ulterior, creanta unui firme de recuperari, care a angajat si un investigator pe urma sa. In 2008 firma il da in judecata civila pe Florin Citu, cerand instantei sa-l oblige sa plateasca datoria plus penalizari (peste 9700 dolari in total), insa nimeni nu a putut da de el. La acea data Florin Citu deja era in Romania si lucra la ING Bank Romania.
Ce a facut Citu in SUA face si cu Romania: dupa ce baga Romania in datorii imense (intr-un an jumate a indatorat Romania mai mult decat s-a indatorat tara in peste 25 de ani), va fugi si vom ramane noi si cei de de dupa noi cu nota de plata.
Detalii despre noul dosar al lui Florin Citu in exclusivitate la link-ul de mai jos:
https://www.mediafax.ro/…/al-doilea-dosar-al-lui-florin… , a transmis pe Facebook, eurodeputatul PNȚCD, Cristian Terheș. 

One thought on “Europarlamentarul Cristian Terheș despre premierul României: „Alcoolistul penal Florin Citu e si țepar!”

  1. Cîțu nu va plăti niciodată!Bețivan, drogat, mincinos ca un „congelator”,protejatul proprietarului a 6(șase)case în România (nu cunoaștem cifra din străinătate, de exemplu în Florida!),sau motivul pentru care nu-și va plăti niciodată obligațiile fiscale față de stat etc…!
    Cam de aici pornește nesimțirea lui Cîțu și a celui care îl protejează!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *