Europarlamentarul Cristian Terheș, mesaj dur după ce un transsexual a câștigat Miss Olanda

 


Noua Miss Olanda a purtat o rochie roșie lungă, cu o crăpătură pe picior și a fost copleșită de emoție în timp ce a primit coroana de la predecesoarea sa, Ona Moody și Miss Univers R’Bonney Gabriel din SUA, relatează Daily Mail.

„Un barbat ce se pretinde femeie a castigat Miss Olanda, in aplauzele si zambetele concurentelor femei. Cand se vor trezi femeile sa constientizeze ca sunt supuse de catre stanga neomarxista la cel mai puternic atac, care le submineaza drepturile si identitatea?

Trebuie sa ne protejam copiii si nepotii de acesti extremisti care sustin asa ceva in societate ca fiind normalitate”, transmite europarlamentarul Cristian Terheș. 

Miss Univers 2023 va avea loc în El Salvador în decembrie, deși o dată exactă nu a fost încă confirmată, unde concurente din 24 de țări luptă pentru a câștiga titlul.

Vedeta va fi a doua femeie transgender care va concura vreodată la Miss Univers.

În 2018, Angela Ponce din Spania a devenit prima femeie trans care a concurat pentru titlul Miss Univers.

One thought on “Europarlamentarul Cristian Terheș, mesaj dur după ce un transsexual a câștigat Miss Olanda

  1. MISS EXCREMENT UMAN LA CONCURSUL FRUMUSETII FEMININE..!!!!???! SPECTACOL AL MONSTRUOZITATII SPECIEI CA SI INCEPUT DE APOCALIPSA…!! TARA LALELEOR SI A FECALELOR
    SPECIEI UMANE ! ,,Premierul olandez Mark Rutte şi-a pierdut răbdarea în faţa provocărilor permanente ale Budapestei. ,, !!?!?!?!?? UPSSS
    Olanda fiind tara homosexualitatii ,avand in centrul ,,valorilor europene,, PRIMORDIAL ORGANUL SEXUAL , isi permite AROGANTE INADMISIBILE vis a vis de alte state europene..!!! Daca aderarea la UE ca si deziderat de fond ,de frontispiciu este afisarea nonstop a sexualitatii ,daca aceasta istitutie cu enorm de multe VALORI ,se rezuma actualmente LA COMENZI NEOMARXISTE PROMOVATE ODIOS IN ,,NOUA EUROPA,, , ATUNCI SA IESIM TOTI DIN UE , SA RAMANA RESTUL CU ,,SINGURA ,,PROBLEMA A UMANITATII,, CA SI PREOCUPARE IN VIATA =LGBT.. OLANDA PRIMORDIAL LGBT SE VREA IN ROMANIA,CAPATUITA CU PORTUL CONSTANTA…!!?
    VETI RENUNTA ,ROMANII NU AGREAZA O UE UNDE SEXUALITATEA EXCESIVA VA SA FIE UNICA PREOCUPARE SI NICI EXPANSIUNEA TACITA ASUPRA ESTULUI ..!! JOCURILE VA VOR EXPLODA IN FATA ,INDUBITABIL…!
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *