Europarlamentarul Cristian Terheș particpă la protestul împotriva dominației străine din România și a Dictaturii Covid

2 octombrie, Piața VICTORIEI, ora 16, în fața Guvernului care ne impune dictatura și anulează Constituția, ne luăm Libertatea în mâini, sfidăm orice restricții și rupem lanțul ”permisului”!
Sâmbătă, 2 octombrie, ora 16, Legitima Aparare și Calea Neamului, împreună cu Starea de Libertate organizează în Piața VICTORIEI, protest împotriva dominației străine din România! Împotriva Pașaportului Covid cu presiunea imensă pe vaccinare și testare, împotriva umilinței la care sunt supuși copiii din școli și licee, împotriva umilinței studenților care sunt obligați să-și plătească testele dacă nu vor să se vaccineze!

„Sambata, 2 octombrie, voi participa la protestul din Bucuresti pentru a-mi face vocea auzita impotriva Certificatului Verde Digital si a vaccinarii obligatorii, precum si pentru a sustine respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale. „Toate fiintele umane se nasc libere si egale in demnitate si in drepturi.” – art. 1 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului”, declară eurodeputatul Cristian Terheș. 

„Cum se face că toți acești ticăloși care ne conduc, nu au avut niciun fel de permis să vândă bucată cu bucată această Țară, cum se face că nu au avut niciun fel de permis să ne dea pe 30 de arginți resursele la străini, să ne batjocorească Eroii, să ne țină copiii cu botnițe pe față, să plece capul la ambasade, să fure ”alegeri”, să închidă biserici, să ”ne dea voie” să umblăm pe stradă cu declarații în mâini???”, transmit organizatorii protestului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *