Europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD a intrat a treia zi în Parlamentul European fără certificat verde COVID-19

Vineri, 12.11.2021, este a treia oara in aceasta saptamana cand am intrat in Parlamentul European fara sa arat Certificatul Verde, dovada de vaccinare sau de testare. Am spus de cand s-a introdus aceasta masura abuziva in Parlamentul European ca nu ma voi supune unei asemenea conditionari ilegale si ilegitime a mandatului de europarlamentar.

Azi am intrat cu inca doi colegi de stanga fara sa aratam nimic. Saptamana viitoare vom fi mai multi.

Nu e vorba despre mine ca persoana fizica, ci despre functia ocupata, de ales de catre si pentru popor, functie al carui exercitiu nu poate fi ingradit de nimic pe perioada mandatului. Daca accepti de principiu ca mandatul de ales iti poate fi ingradit, limitat, conditionat de astfel de prevederi administrative abuzive, inseamna ca nu esti vrednic de a ocupa o asemenea functie publica.

Este exact situatia judecatorilor si procurorilor din Romania, care, desi aveau garantii constitutionale si legale de independenta, din supusenie dadeau rapoarte serviciilor de informatii pe baza unor protocoale secrete.

Cum poti se le pretinzi oamenilor ca-i vei reprezenta si te vei bate pentru drepturile lor, cand tu nu te lupti sa-ti aperi drepturile pe care le ai pentru a-ti exercita mandatul in slujba poporului?

Ca veni vorba, un europarlamentar de la USR a facut un live ieri din fata Parlamentului European in care a spus ca am mintit cand am zis ca am intrat fara sa arat Certificatul Verde. Ca „dovada” ca nu se poate intra in Parlament decat cu Certificat a aratat acea decizie abuziva a conducerii care „conditioneaza” intrarea in cladirile Parlamentului European. Iar ca sa-si arate supusenia si slugarnicia, a facut un live in care a aratat cum intra in Parlament „doar” aratandu-si propriul Certificat Verde.

Daca el vrea sa se supuna unei decizii administrative abuzive, e alegerea lui.

Alegerea mea e sa-mi apar si sa va apar drepturile.

In privinta intrarii cu sau fara Certificat, e cuvantul meu contra cuvantului lui.

Eu am filmat, insa, toate aceste intrari si inregistrarile le voi face publice incepand de azi. Ramane voi sa decideti cine e sclav si cine om liber.

Nu uitati oameni buni un lucru: un ales public care nu lupta pentru respectarea drepturilor sale, ce i-au fost conferite ca sa poata sa va reprezinte, nu va lupta nici pentru drepturile voastre.

Pe zi ce trece Certificatul Verde se dovedeste a fi o masura de promovare a tiraniei care, iata, nu „faciliteaza”, ci ingradeste drepturi

Eu am dus de la inceput lupta impotriva acestui Certificat in Parlamentul European si o duc in continuare.

E important acum sa duceti si voi lupta in Romania. Sunati, de aceea, la TOTI deputatii de la PNL, USR si PSD si cereti-le sa voteze IMPOTRIVA impunerii Certificatului Verde si a vaccinarii obligatorii. Nu cadeti in capcana celor de la PSD, care spun ca testele sa fie gratuite sau Certificatul sa fie obtinut si pe baza testului de anticorpi. Exercitarea drepturilor voastre fundamentale nu pot fi conditionate de astfel de „certificate” abuzive, care nu certifica nimic.

Nu va temeti! Uniti vom invinge!

Comunicat de presă emis de europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *