Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, continuă lupta pentru libertatea românilor

Continuam impreuna lupta pentru libertate – Cine a dat dreptul unor oficiali publici, vremelnic alesi intr-o functie publica, sa va expuna la riscuri prin impunerea vaccinului? O asemenea decizie trebuie sa o ia fiecare persoana consimtind liber si in cunostinta de cauza! Voi ce parere aveti?
„Credeți în știință!
Asta este ceea ce am auzit spunându-ni-se atât de către oficiali publici cât și de o serie de medici sau instituții internaționale, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății.
Ceea ce ni s-a promis la început nimic nu s-a împlinit astăzi!
Ni s-a spus inițial că, dacă renunțăm 2 luni de zile la libertățile și drepturile noastre, să stăm închiși în casă pe perioada stării de urgență, vom scăpa de acest virus.
Iohannis a instituit starea de urgență, iar de virus nu am scăpat.
După perioada stării de urgență s-a instituit starea de alertă, stare care continuă până astăzi.
Lună de lună, săptămână de săptămână, zi de zi, Guvernul plătește presa din România pentru a manipula opinia publică spunându-i că vaccinul e soluția la tot, că oamenii să aibă încredere în vaccin, să aibă încredere în știință, și iată unde suntem astăzi!
În repetate rânduri am spus: Cine a dat dreptul unor oficiali publici, vremelnic aleși într-o funcție publică, să vă expună pe dumneavoastră la risc?
Comisarul european pe justiție Reynders Didier a spus în plenara Parlamentului European, citez: până în acest moment nu se cunosc COMPLET efectele vaccinurilor, dar nu mai avem timp, trebuie să acționăm acum!
Nu vă supărați, dacă nu știi complect efectele vaccinurilor eu zic să mai stăm, să se testeze, să se vadă ce și cum, care sunt efectele secundare, iar dumneavoastra să fiți corect informați, pentru că diferența dintre un sistem totalitar și o democrație este că, într-o democrație, tu ești cel care iei propriile tale decizii, mai ales care îți afecteaza propriul corp, în timp ce într-un sistem totalitar, dictatorial, sunt alții, o nomenclatură nealeasă de nimeni sau care nu răspunde în fața nimănui, care ia deciziile pentru voi.
Întrebarea mea este: unde suntem astăzi? Mai suntem noi, astăzi, într-o Europă care promovează libertatea, democrația, sau ajungem încet, dar sigur, într-o Europă care devine un lagăr?
Priviți în jurul vostru, unde am fost și unde am ajuns!
Nu vreau o astfel de Europă nici pentru mine, nici pentru generațiile care vin după noi.
Am promis atunci când am candidat în Parlamentul European că voi veni din SUA pentru a lupta din Parlamentul European pentru drepturile tuturor românilor și ca România să aibă o poziție demnă în Uniunea Europeană, iar lucrul acesta îl voi face.
Important, însă, este ca aceasta luptă să fie dusă și de dumneavoastră!
E important să vă înțelegeți drepturile, e important să vă înțelegeți libertățile și e important să vă informați de ceea ce se întâmplă!
Dacă doriți să vă vaccinați trebuie să fie alegerea dumneavoastră, liberă și în cunoștință de cauză.
Obligația Guvernului este să vă informeze corect și complet cu privire la aceste vaccinuri și, implicit, la efectele secundare ale acestor vaccinuri!
Dragi români, toți suntem creați liberi de Dumnezeu cu drepturi și libertăți inalienabile!
Avem aceste drepturi, primul drept după dreptul la viață e dreptul la libertate. Niciun guvern, niciun stat, niciun om politic nu are dreptul și autoritatea să ne suprime acest drept fundamental la libertate!
Cunoașteți-vă drepturile, nu cedați și ducem lupta mai departe!”.
„Toate fiintele umane se nasc libere si egale in demnitate si in drepturi.” – art. 1 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului
„O interventie in domeniul sanatatii nu se poate efectua decat dupa ce persoana vizata si-a dat CONSIMTAMANTUL LIBER si in CUNOSTINTA DE CAUZA.
Aceasta persoana primeste in prealabil informatii adecvate in privinta scopului si naturii interventiei, precum si in privinta CONSECINTELOR si RISCURILOR.” – art. 5 din Conventia de la Oviedo, ratificata de Parlamentul Romaniei prin Legea 17/2001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *