Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș: „Iohannis se comportă asemenea lui Ceaușescu/ PNL e continuatorul juridic al PCR”

Unul dintre cei mai vocali europarlamentari români din actuala legislatură, sălăjeanul Cristian Terheș – președintele PNȚCD Sălaj, critică în termeni duri apucăturile președintelui Iohannis și acuză PNL-ul că este continuatorul juridic al PCR pe linia FSN-PD-PDL.

Într-o postare pe Facebook făcută duminică, 29 noiembrie, liderul PNȚCD – europarlamentarul Cristian Terheș sare la gâtul lui Iohannis și compară cu Ceașescu pentru apucăturile dictatoriale pe cale le afișează în discursul public.

„Iohannis se comporta asemenea lui Ceausescu si a altor tirani pe care i-a avut Romania: vrea Parlamentul sau, Guvernul sau, CCR-ul sau, doar partidul sau in Romania, etc. In aceeasi linie tiranica, angajatii DSP Bucuresti au fost testati de Covid cu 24 de h inainte sa le vina in vizita Iohannis. Asa se facea si la vizitele lui Ceausescu. Asa cum PNL e continuatorul juridic al PCR, pe linia FSN-PD-PDL, asa Iohannis se vede ca e continuatorul practicilor tiranice comuniste”, susține liderul PNȚCD, Terheș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *