Eveniment caritabil organizat de tinerii din CLT Zalău pentru micuța Sara care suferă de o boală rară


👼🏼Revenim în atenția voastră cu cazul social pe care CLT îl susține prin organizarea evenimentului caritabil “Balul Balurilor”. Acest bal nu este doar un eveniment de socializare și de distracție, ci și o ocazie de a face bine. Astfel, în acest an, suntem hotărâți să sprijinim această cauză nobilă și să donăm toți banii strânși Sarei.
🫀Cu toții suntem conștienți de problemele sociale și de sănătate, care afectează mulți semeni din comunitatea noastră și care ne determină să ne implicăm, în funcție de posibilități. De aceea, am decis să punem laolaltă resursele noastre și să sprijinim o familie care se confruntă cu dificultăți financiare și medicale.
👩🏻‍🦽Sara e o fetiță de 6 ani care are o boală rară numită ‘Charcot Marie Tooth’, într-o variantă foarte severă. Această boală duce la atrofierea tuturor mușchilor din corp. Sara poate sta doar in șezut în scaun cu rotile, așezată de cineva. La un an jumate s-a înecat de la tuse, a fost internată 3 luni la terapie intensivă și a fost nevoie de o operație traheostomie. De atunci respiră pe acolo, iar noaptea folosește un ventilator mecanic și este alimentată prin sondă. Merge periodic la București pentru recuperare și face kinetoterapie și în Zalău. Cheltuielile sunt aproximativ 2500 de lei pe lună. Din cauza bolii are probleme mari la spate, coloana i se deformează și ar avea nevoie de un cărucior electric care costă în jur de 17000 de lei.
💵Vă asigurăm că toți banii strânși vor ajunge direct la familia care are nevoie de ajutor.
🫂În concluzie, vă îndemnăm să vă alăturați nouă în această acțiune de caritate și să ne ajutați să aducem un strop de bucurie în viața celor care se confruntă cu dificultăți financiare și de sănătate.
Sursa  text & foto:  Consiliul Local al Tinerilor Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *