Femeie arestată după ce şi-a înjunghiat concubinul în abdomen

O femeie în vârstă de 53 de ani din Sărmăşag a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat concubinul, de 46 de ani, cu un cuţit, în abdomen, a informat luni, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

‘În fapt s-a reţinut că, în data de 8 septembrie, pe fondul consumului de alcool, între inculpată şi persoana vătămată, concubinul acesteia, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care femeia a luat un cuţit cu lama de opt centimetri şi i-a aplicat bărbatului o lovitură cu cuţitul în zona abdominală, provocându-i o plagă înţepată penetrantă în cavitatea peritoneală, punându-i în primejdie viaţa’, se arată în comunicatul procurorilor.

Potrivit sursei citate, în aceeaşi zi s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatei pe o durată de 24 de ore, iar în 9 septembrie, procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, măsură admisă de judecătorul de la Tribunalul Sălaj.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta, a precizat luni, că bărbatul înjunghiat a fost supus unei operaţii chirurgicale, iar în acest moment este în afara oricărui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *