Firma Paulo Gepa Construct în parteneriat cu Primăria Comunei Dragu, au împărțit zeci de daruri copiilor

Firma de construcții civile – Paulo Gepa Construct cu sediul în Zalău, situată pe strada 22 Decembrie 1989 (fosta Crasnei), deținută de Avram Paul a realizat o donație importantă cauze NOBILE – cadouri de Crăciun pentru toți copii din comuna Dragu.

Pentru că se apropie Crăciunul, reprezentanții firmei Paulo Gepa Construct continuă tradiția de ani de zile, cea de a aduce zâmbete și bucurie pe chipurile copiiilor. Zeci de pachete de alimente și dulciuri au fost donate de firma de cosntrucții pentru copiii și familiile nevoiașe din Comuna Dragu.

Astfel, pachetele cu alimente neperisabile au ajuns la 24 de familii din Dragu, iar pachetele cu dulciuri vor ajunge la 60 de copiii din comună.

Acțiunea de donație a avut loc azi după-masa la Dragu unde viceprimarul împreună cu administratorul firmei Avram Paul și director economic Crișan Cristian au descărcat două portbagaje pline cu pachete cu alimente și dulciuri care au fost depozitate la sediul primăriei, urmând ca în zilele următoare să fie distribuite la fiecare beneficiar și copil.

„Ne bucurăm că în fiecare an suntem parteneri cu mai multe primării din Sălaj, împreună cu care realizăm acțiuni caritabile în preajma sărbătorilor de ianră. Pentru noi este o tradiție să împărțim cadouri de Crăciun copiilor din Comuna Dragu și nu numai. În anii trecuți am oferit daruri copiilor și din alte comune. Astăzi am pregătit 24 de pachete cu alimente pentru familii nevoiașe, dar și 60 de pachete cu dulciuri pentru copiii din Dragu. Suntem bucuroși că putem să dăruim și o facem cu toată dragostea. Bucuria copiilor este și bucuria noastră și vom continua aceste acțiuni caritabile și în viitor”, a transmis administratorul firmei de construcții, Avram Paul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *