Florin Cîţu și-a depus candidatura la șefia PNL cu moțiunea „România liberală”

Florin Cîțu și-a depus vineri oficial candidatura pentru președinția Partidului Național Liberal și a încercat să se distanțeze de contracandidatul său, Ludovic Orban, care are o moțiune liberal-conservatoare, spunând că inclusiv în Partidul Național Liberal este nevoie de mai mult liberalism, iar el personal își trăiește viața, indiferent de situația în care se află și cu cine va guverna, exclusiv după principii liberale. Moțiunea cu care candidează premierul se intitulează „România liberală”.

Nu mai puţin de 32 de filiale îl susțin pe Cîţu în lupta pentru conducerea PNL. Printre liderii de filiale județene prezenți alături de premierul Florin Cîţu la depunerea candidaturii a fost și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode – președintele PNL Sălaj.

„Moțiunea “România Liberală” reprezintă încă un pas decisiv pentru ca Partidul National Liberal să treacă la nivelul următor.

Un proiect politic îndrăzneț și vizionar, adaptat contextului actual și menit să catalizeze valorile și energiile liberalismului autentic.

Fac parte din echipa care susține această moțiune și pe Florin Cîțu la președinția Partidului National Liberal pentru că, în primul rând, cred în viziunea propusă prin acest proiect și sunt ferm convins de utilitatea lui pentru România.

Partidul National Liberal are nevoie de o echipă care știe și poate aborda provocările electorale ale anului 2024 într-o manieră care să ne asigure victoria în toate aceste confruntări, dar și să valorifice oportunitățile de dezvoltare ale României în anii care vin.

“România Liberală” nu este doar un document politic, este un veritabil îndemn la acțiune și la descătușarea potențialului de dezvoltare și modernizare a României pe termen lung.

“România Liberală” nu este doar un proiect de partid, ci unul de țară, o propunere hotărâtă și onestă pentru viitorul României și al fiecărui român.

Sunt convins că echipa Florin Cîțu este echipa câștigătoare pentru PNL și România!”, transmite liderul PNL Sălaj, Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *