Florin Cîțu trolează pe Facebook cu poze în New York și melodii sugestive: „Can’t stop me now!”

Premierul Florin Cîțu a publicat prin funcția Facebook Story mai multe fotografii cu el în New York, cu melodii sugestive pe fundal, în contextul scandalului legat de informația că acum 20 de ani a fost închis pentru două zile pentru că a fost prins băut la volan în Statele Unite și a atacurilor din partea lui Ludovic Orban, actual lider al PNL și contracandidatul său în alegerile pentru șefia partidului, scrie Digi24. 

În fotografiile de pe Facebook, Cîțu apare în mai multe locuri din Statele Unite, inclusiv în orașul New York. Fotografiile au eticheta „2016 NYC”. Cu puțin timp în urmă, Ludovic Orban l-a criticat pe Cîțu într-un interviu la B1TV. Orban a spus că „cel care ar fi trebuit să facă publică această informație este Florin Cîțu. Dacă Florin Cîțu este supărat pe cineva, ar trebui să fie supărat pe el pentru că el ar fi trebuit să informeze opinia publică cu privire la această întâmplare din viața lui”.

Orban a negat, de asemenea, că ar fi știut despre episodul cu Florin Cîțu prins beat/drogat la volan în Statele Unite, în anul 2000, și respinge totodată speculațiile că el ar fi fost sursa acestei dezvăluiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *